Transformage 3D skin massage | Salon Hanneke skincare | wellness

Transformage 3D skin massage

“EEN GOEDE HUIDBALANS ZORGT VOOR VERNIEUWING EN VERJONGING.”Transformage massage

Hoe vervelend wanneer je in de spiegel kijkt en niets anders ziet dan rimpels en verslappingen. Hierdoor zie je er vermoeider uit en lijk je ouder dan je werkelijk bent…

Onze mimiek spieren worden nauwelijks tot niet gebruikt, het geen resulteert in een vale huid met rimpels en contour verslapping.

ER IS EEN NATUURLIJKE OPLOSSING!!

Transformage® is een transformatie massage voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Want als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.

Transformage® is zowel cosmetisch als therapeutisch, het voelt niet alleen goed aan echter het is ook nog eens goed voor de gezondheid.

TRANSFORMAGE 3D SKIN FITNESS

Transformage® is een anti-ageing massagemethode een “Work Out” voor de huid, hals en decolleté en het resultaat is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.

deep-pressuur

De massagemethode is een mooi samenspel van 3 manuele technieken:
Manuele lymfedrainage gecombineerd met diepe weefselpressuur en de medicinale kracht van cupping-techniek voor bindweefselmassage.
Deze machtige combinatie van technieken brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageenproductie zorgt Transformage® 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.

RESULTATEN VAN TRANSFORMAGE®

 • Verbeterde huidconditiefoto-dtp
  Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume.
  Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.
 • Versteviging, Verjonging en minder rimpels
  Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.
 • Lifting en contourverstrakking
  De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

“EEN GOEDE HUIDBALANS ZORGT VOOR VERNIEUWING EN VERJONGING.”

TRANSFORMAGE® KUUR

De snelheid waarmee een huid verbetert is afhankelijk van de aanvangsconditie waarin deze verkeert.
Wij adviseren om te starten met een kuur van 6 tot maximaal 15 behandelingen.  Tijdens de kuur ondersteun je het lichaam met de inname van de nutricosmetics van LavieSage, die de huid ondersteunen bij het aanmaken van nieuw bindweefsel, waardoor het resultaat groter en sneller zichtbaar is.

Met behulp van de juiste huidverzorging verbeteren we de vochthuishouding en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

cupping

DUURZAAM

Doordat de huid zelf weer aangezet wordt voor het aanmaken van bindweefsel, collageen en elastine is het effect duurzaam. Gun  jezelf  je eigen transformatie, waardoor de blik in de spiegel weer stralend zal zijn!
Wij als Transformage specialist kunnen je precies vertellen welke aanpak voor jouw huid het beste past.

“HET RESULTAAT VAN TRANSFORMAGE® IS EEN STRAKKE GELIFTE HUID. EEN HUID DIE STEVIGER JEUGDIGER EN VEERKRACHTIGER AANVOELT, GOED GEHYDRATEERD EN ZIJDEZACHT IS.”

Transformage brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageen productie zorgt Transformage 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.

Tarief 87 euro

Reserveer direct online je behandeling!