Permanente make-up | Salon Hanneke skincare | wellness

Permanente make-up

  • Voel jij je kaal zonder make-up?

PMU hairstroke techniek

  • Kun jij slecht tegen cosmetica of heb je gevoelige ogen?
  • Wil jij er altijd verzorgd uit zien,  ook tijdens het zwemmen, sporten of in de sauna?
  • Krijg je nooit de perfect vorm in je wenkbrauwen en worden ze steeds dunner?
  • Worden je lippen steeds lichter of hebben ze geen mooie vorm?

Dan is Permanente Make-up echt de oplossing voor jouw.

 

full lipsWaarom Permanente make-up? 

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make up. En dat is niet verwonderlijk. Met permanente make up zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal dus bij het sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen.

Permanente make-up bestaat al heel lang maar door betere apparatuur en pigmenten is er steeds meer mogelijk en is de kwaliteit toegenomen.  Denk aan nieuwe technieken als hairstroke en full lips.

 

De Permanente make-up specialist

Oxana Hermes is Allround Permanente Make-Up specialiste en eigenaresse van een moderne, innovatieve en GGD Oxana Hermesgoed gekeurde salon in Coevorden.

Oxana:
Vanaf 2008 heb ik ervaring in permanente make-up & visagie. Mijn basis permanente make-up opleiding heb ik gevolgd bij Nouveau Contour Academy in Weert. Vervolgens heb ik een intensieve vervolgopleiding gevolgd in Moskou bij de Permanente Make-Up instituut L. Mozarina.

Regelmatig volg ik masterclasses, trainingen en congressen in binnen- en buitenland om mezelf te blijven ontwikkelen wat betreft de nieuwste technieken en laatste trends in deze boeiende branche. Om mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen heb ik mastertrainingen gevolgd bij één van de beste permanente make-up specialisten op internationaal topniveau, zoals Alina Soloveva, Yevgenia Yatas, Karen Betts, Elene Nicora, Belinda Hayle, Larisa Mozarina en Inna Grossman. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van specialisten in Esthetische Dermopigmentatie “NVSED”.

Met mijn oog voor detail, veelzijdigheid en creativiteit ben ik kenmerkend in mijn werk en streef ik naar perfectie.

Oxana werkt met professioneel apparatuur. Dit zorgt ervoor dat er een minimale zwelling en korsten komen en de behandeling vrijwel pijnloos blijft.

Reserveer direct online je behandeling!