Peelingen | Salon Hanneke skincare | wellness

Peelingen

Een peeling kan oneffenheden aan de huid laten verdwijnen doordat er een dun laagje van de huid verwijderd wordt. Niet alleen oneffenheden zoals rimpeltjes, acne of littekens worden minder zichtbaar, een peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen.

In de salon werken we met verschillende peelings. Ieder met zijn aparte werking. Tijdens de behandeling gaan we kijken welke het beste aansluit bij uw huid en wensen.

Peelings hebben een herstellende en stimulerende werking. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen om de behandelingen in kuurverband uit te laten voeren.


 

LOOkX Bio Peel

Een intensieve huidbehandeling voor uw huid!

De Bio Active Peel knapt een huid op die zichtbare tekenen van veroudering vertoont, zoals fijne droogtelijntjes, diepe rimpels, grove porien, pigmentvlekjes en een doffe teint, ook zeer geschikt voor herstel van een extreem droge huid of de huid met acne.

De diepreinigende peeling heeft direct een herstellende werking en zorgt voor een verbetering van de huidconditie. Al na de 1e behandeling is de natuurlijke vochthuishouding van je huid op peil gebracht en heeft de huid weer een frisse, stralende gloed.

 

 

LOOkX Bio Peel  45 min. €   45,00
Extra bij gezichtsbehandeling 15 min. €   15,00

Green Energy Peel

green peel De GREEN PEEL bestaat uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines en wordt bij de behandeling zachtjes ingemasseerd. Tijdens deze zachte peeling van de bovenste huidlagen dringen de kruiden dieper de huid binnen. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbeterd de stofwisseling en zuurstofvoorziening van de cellen. De aanmaak van nieuwe cellen wordt hierdoor actief gestimuleerd. GREEN PEEL bevat geen chemische substanties en geen synthetische polijstmiddelen.

Met deze behandeling kan op een effectieve manier vele huidproblemen worden behandeld zoals een vale huid, acne, grove poriën, vroegtijdige veroudering, rimpels, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapstriemen, cellulitis, etc. Kortom in vele gevallen mogelijk voor elke huid.

Resultaat na de behandeling:

  • Sterke doorbloeding, waardoor een snellere stofwisseling ontstaat en zuivering van de huid
  • Verbetering van de microcirculatie, er ontstaat een verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de huid
  • Loskomen van de huidlagen, daardoor wordt het groeiproces van de huid voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd, waaronder een versterkte regeneratie van de opperhuid en de bovenste lagen van de lederhuid
  • Nieuwe vorming van lichaamseigen collageen, dit leidt tot een verbetering van de huidkwaliteit wat kleur en relief betreft, tot een verstrakking van de huid, uitvlakken van de huidplooien en tot het verminderen en uitvlakken van litteken
  • Comedolitische werking, bij acné en onzuivere huid wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklier verminderd en zo wordt de nieuwe vorming van comedones verhinderd of verminderd. Bestaande comedones worden losgemaakt en vrijgelegd. De verhoogde doorbloeding bevordert de genezing en verwijdering van papels en puisten. Het herstelvermogen van de huid wordt versneld.

 

Green Energy Medium Peel   €   77,00
Kuur van 4 behandelingen   € 280,00

 

 

Reserveer direct online je behandeling!