Massage | Salon Hanneke skincare | wellness

Massage

Een goed en aandachtige massage brengt je tot rust en weer bij jezelf. In deze drukke maatschappij zijn massages geen luxe meer maar helpen je ook om fit en gezond te blijven.

De verschillende massages kunnen ontspannend, vitaliserend en zelf huidverbeterd zijn, een bijzondere manier van ontspannen en tot rust komen, in korte tijd doe je op een weldadige manier nieuwe energie op.


Afslankmassage

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. afslankmassageDoor de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en strakker, je zal gegarandeerd centimeters in omvang verliezen.

Ook zal je je na een afslankbehandeling vaak energieker voelt. Deze zeer stevige massage zal steeds meer als een aangenaam halfuurtje ontspanning gaan aanvoelen.
In de meeste gevallen is na ongeveer 10 massages resultaat merkbaar. Het beste resultaat behaal je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren, maar ook 1 keer in de week een afslankmassage geeft een goed resultaat. De meeste cliënten merken 1 à 2 kledingmaten te verliezen zonder gewichtsvermindering.
Het is niet nodig een dieet te volgen, wel is een stabiel gewicht een voorwaarde.

Afslankmassage

Advies: in combinatie met Skin Base voor een stevige huid en strakke lichaamscontouren

30 min. € 30,00

Afslankmassage kuur  10x

+ Skin Balance, Skin Protect en Skin Base

5 week,  2x in de week

 

€ 370,00

 

 


Ontspanningsmassage

Relax- of ontspanningsmassage heeft tot doel de stress en opgebouwde spanning in het lichaam weg te nemen. Na deze massage voelt u zich totaal ontspannen.

Rug schouder nek massage 30 min. *€ 30,00
Gezicht, nek en decollete massage 30 min. *€ 30,00
Voetmassage 30 min. *€ 30,00
Body massage bv. rug en hoofdhuid 45 min. *€ 37,50
Body massage bv. rug en gezicht 60 min. *€ 45,00
*i.c.m. een gezichtsbehandeling € 4,00 korting

Cosmetische Hot Stone Therapy

hotstone massage

De therapeutische werking van warme stenen is al duizenden jaren bekend.Deze exclusieve massagetechnieken zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van essentiele olien.Hot stone massage geeft een ontgiftende, afvoerende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Tijdens deze massage wordt naar keuze het gezicht of lichaam gemasseerd.

Hot Stone Therapy Body 30 min. € 35,00
Hot Stone Therapy Body 60 min. € 55,00
Hot Stone Therapy Face & Body 90 min. € 80,00

 

 

Reserveer direct online je behandeling!