Behandelingen met LOOkX Skincare | Salon Hanneke skincare | wellness

LOOkX Skincare

LOOkX productenZwitsers vakmanschap

LOOkX Skincare wordt ontwikkeld in een hoogwaardig innovatief Zwitsers biotechnologisch laboratorium. Unieke combinaties van natuurlijke ingrediënten en speciale productiemethoden maken de producten van LOOkX Skincare tot ware topproducten! Gekwalificeerde artsen onderzoeken en ontwikkelen gedurende een lange periode de uitermate hoog geconcentreerde en exclusieve combinaties van werkstoffen (ingrediënten) .

Alle LOOkX Skincare producten bevatten exclusieve bessenextracten, zoals die van de blackcurrant (zwarte bes), de cloudberry (bergframboos) en de cranberry. Deze bessenextracten zijn de basis van de LOOkX producten en beschermen en herstellen de huid zeer effectief. Daarnaast vind je in alle LOOkX producten exclusieve Zwitserse ingrediënten terug, die hoog in de zuivere bergen en bergtoppen worden gewonnen. Voorbeelden hiervan zijn: Edelweiss, Hypericum en Plantago.

Maar LOOkX staat voor de top in huidverzorging en biedt meer!

Biotechnologische actives

Biotechnologische actives zijn van oorsprong natuurlijke ingrediënten die in het laboratorium zijn bewerkt. Doordat ze bewerkt worden, wordt de effectiviteit soms wel tot vijftig keer verhoogd. Het doel is om in het laboratorium een huididentieke werkstof te creëren waar de huid snel en goed op reageert. Biotechnologische actives zijn vaak huididentiek en daardoor zeer goed te verdragen door de huid.

LOOkX werkt alleen maar met de beste laboratoria voor haar ingrediënten. Een daarvan is het prestigieuze Zwitserse Penthapharm, dat ook al jaren biotechnologische actives ontwikkelt voor de farmaceutische wereld.

LOOkX plantagoLOOkX EdelweissLOOkX LavendelLOOkX Blackcurrent

Peptides

Om de bijzondere ingrediënten op de juiste manier in de huid te brengen, zijn er in alle producten van LOOkX peptides verwerkt. Peptides zijn geleiders van werkstoffen in de huid. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een kleine keten van aminozuren.

LOOkX gletsjerwater

Zuiver gletsjerwater vind je in alle LOOkX Skincare producten. Gletsjerwater is zeer zacht water en bevat een perfect mineraalgehalte voor de huid. Het stimuleert de celstofwisseling en activeert het natuurlijke afweersysteem. Het gletsjerwater voor LOOkX Skincare wordt hoog in de Zwitserse Alpen gewonnen.

Hoogste percentages

Actives oftewel werkstoffen worden getest op resultaat, hieruit ontstaan klinische testrapporten. Er volgt altijd een test voor de werking van de active. Dit wordt gedaan op een bepaald percentage, bijvoorbeeld 10%. Bijna geen merk gebruikt dit geteste percentage in haar producten, omdat met een lager percentage dezelfde claim op de producten mag komen te staan. Dit vindt LOOkX niet goed en eerlijk, en heeft daarom altijd de geteste percentages in haar producten zitten. Hierdoor staan wij achter onze eerlijke producten en zijn de resultaten ook daadwerkelijk te behalen.

Zowel de ingrediënten als de LOOkX producten worden niet op dieren getest en zijn vrij van schadelijke synthetische parfums, minerale oliën en andere vetstoffen die een negatieve werking op de huid hebben. Lees hier meer over welke stoffen je beter kan vermijden.

Bekijk hier de behandelingen >>

 

 

 

 

 

 

Reserveer direct online je behandeling!