Snel en effectief van je schimmelnagels af | Salon Hanneke skincare | wellness

Schimmelnagels

Kalknagels en schimmelnagels worden in de volksmond door elkaar gebruikt.

Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels,  een zeer vervelende en hardnekkige aandoening die ook nog eens heel besmettelijk is.
De nagel is vervormd, wit en verdikt en komt het meest voor op de teennagels.

Tegenwoordig wordt met veel succes de laser gebruikt.  De elos maakt gebruik van IPL-licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren. De warmte van de laser zorgt ervoor dat de schimmel wordt gedood en dat de nieuwe nagel zonder schimmel kan gaan groeien. De behandeling is het meest effectief als de nagels eerst dun zijn gefreesd.

Het uitgroeien van de nieuwe nagel kan enkele maanden duren, daarom zijn er ongeveer 3 laserbehandelingen nodig.
Tussen de behandelingen door is het belangrijk om de voeten thuis te behandelen met een anti-schimmelspray.  Je tenen goed te drogen na het douchen of baden. Reinig de badkamervloer extra of douche op slippers. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken.
Onthoud goed dat schimmelnagels zeer hardnekkig zijn, daarom is het van groot belang dat alle omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn.

Schimmelnagel laser behandelingen worden helaas nergens vergoed. Dat is jammer omdat dit een van de weinige echt effectieve behandelingen is. Een schimmelnagelbehandeling is er al vanaf € 65,-  Als je beide voeten laat behandelen, dan kost het €95,- per behandeling. Maak gauw een afspraak met onze huidtherapeut voor een behandeling of eerst een gratis en vrijblijvende intake.

Tel. 050-3061292 of info@salonhanneke.nl

Reserveer direct online je behandeling!