Janssen Cosmetics | Salon Hanneke skincare | wellness

Janssen Cosmetics

Al sinds webshop janssen1990 werkt Walther Janssen samen met zijn echtgenote Elka systematisch aan de ontwikkeling van een huidverzorgingsconcept op basis van meervoudige, ultra-effectieve en efficiënte bestanddelen. De uitdaging was om op basis van verifieerbare resultaten daadwerkelijk te kunnen bijdragen aan verbetering van het huidprofiel.

De producten
Sinds 1995 wordt de naam Janssen Cosmetics gebruikt voor de hele reeks verzorgingsproducten. Het duurde niet lang of er ontstond ook vraag naar producten voor andere, specifieke huidtypen. In de loop der jaren heeft Janssen Cosmetics collecties ontwikkeld van verzorgingsproducten waarvan de samenstelling is afgestemd op uiteenlopende huidtypen.

sensitive skinDe producten van Janssen Cosmetics zijn op cosmetische en farmaceutische basis. Bovendien bevatten ze bio-actieve ingrediënten.  Producten uit de natuur worden zo bewerkt dat ze huideigen worden en daardoor beter worden opgenomen in de diepere lagen van de huid. Dit stimuleert en garandeert huidverbetering. Elke cosmeceutical-lijn berust op actieve ingrediënten die optimaal zijn afgestemd op een specifiek huidtype, en leidt tot zichtbare en meetbare resultaten. Met cosmeceuticals verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten ervan dringen er diep in door. Ze zijn precies afgestemd op de verschillende behoeften van de huid, waardoor het huidprofiel onmiddellijk langdurig verbetert.Dankzij deze variatie kunnen schoonheidsspecialisten hun klanten een geïndividualiseerde behandeling bieden, wat het succes vanzelfsprekend sterk ten goede komt.

Certificeringen en kwaliteitsvereisten
Janssen Cosmetics is ISO 9001 gecertificeerd en is wellicht de enige producent van schoonheidsproducten die deelneemt aan het “Volunteer Product Registration Program” van de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. Daarnaast voldoet ze aan het voorschrift van de federale arbeidsinspectie van de Verenigde Staten om voor ieder individueel product een veiligheidsinformatieblad op te stellen en te publiceren. Producten worden hierbij op medische achtergrond getest.

Day vitalizerDe Cosmeceuticalproducten zijn voor de volgende huidtypes beschikbaar:

  • Dry Skin – voor de droge huid
  • Sensitive Skin – voor de gevoelige huid
  • Oily Skin – voor de vette huid
  • Combination Skin – voor de gemengde huid
  • Demanding Skin – voor de veeleisende huid
  • Skin Regeneration – voor regeneratie van de huid
  • Fair Skin – voor een gepigmenteerde huid

Wil je meer informatie of een product aanschaffen?   Neem contact met ons op of kijk in de webshop van Janssen Cosmetics.janssen webshop klein

Nieuwsgierig naar de behandelingen met Janssen Cosmetics? 

 

 

Reserveer direct online je behandeling!