Over Salon Hanneke skincare | wellness | Salon Hanneke skincare | wellness

Waarom ons…

Specialisten voor zichtbare huidverbetering.

Jouw huid weerspiegelt hetgeen hoe jij je voelt.

Dus ben je moe, gestresst of heb je slecht gegeten dan zie je dit vaak ook aan de buitenkant.
Ze zeggen ook wel dat je huid ook een sociale factor heeft.  Je kunt aan de buitenkant al wel zien hoe diegene zich voelt.

Maar andersom werkt het ook net zo.  Ziet je huid er slecht uit dan kun je er behoorlijk van balen.

Nieuwe kleren, leuk feestje of misschien die belangrijke afspraak of gewoon met je vriendinnen op stap.  Je kunt je erg onzeker voelen als je huid er slecht uit ziet.

Ook met een rimpel of puistje meer of minder kun je leven. Maar als je er daardoor vermoeid en niet fris uitziet of ouder geschat wordt, is dat natuurlijk erg pijnlijk.

Wij willen er toch altijd fris en stralend uitzien?  Wij tenminste wel.

Een mooie huid

Wij hebben ons gespecialiseerd in het oplossen van acne problemen en het verbeteren van je huid bij rimpels en huidverslapping.

Ons doel is zichtbare huidverbetering na elke behandeling en jouw het luxe gevoel, de juiste aandacht en zorg geven!

Jouw huid weer in een optimale conditie krijgen. En eerlijk gezegd,  zo moeilijk is het niet.  Het meeste werk is om jouw huid uit de min te halen,  je huid weer in balans te brengen.

 

In de behandelingen werken wij met de producten van LOOkX Skincare en  Janssen Cosmetics. Verder maken wij gebruik van de topmerken als SchrammekO.P.I. en de make-up van het Nederlandse merk LOOkX. Samen zorgen deze producten voor een intense beleving van de behandelingen en is jouw mooie verfijnde huid met een stralende teint onder handbereik.


Maak snel een afspraak en merk het verschil!
Met onze enorme passie voor de huid volgen wij zoveel mogelijk de ontwikkelingen in de branche en vele trainingen op het gebied van ontspanning, visagie, huidverbetering & dermatologie.

Reserveer direct online je behandeling!