Kennismakingsbehandeling | Salon Hanneke skincare | wellness

Facials – kennismakingsbehandeling

Voor het eerst bij Salon Hanneke?  Wat kun je dan verwachten van de kennismakingsbehandeling?

Wil jij graag weten wat de mogelijkheden zijn om jouw huid jonger, gezonder en vitaler te krijgen? Je huid probleem oplossen of juist een jongere frissere uitstraling?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid beginnen we tijdens de kennismakingsbehandeling met het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over jouw huid,  d.m.v. een uitgebreide huidanalyse met onze skin analyser en een vragenlijst.  Hierdoor kunnen we een voor jouw op maat gemaakt plan maken, zodat we samen jouw huid kunnen verbeteren.

Jouw huid wordt vervolgens diep gereinigd om de opname van de werkstoffen te optimaliseren. Aansluitend maak je kennis met onze heerlijke massage van gelaat, hals, decolleté, nek en schouders. Na deze massage krijgt je nog een verzorgend masker om de huid in de goede conditie te brengen.

Je huid is direct gladder,  fijner van structuur en heeft een prachtige uitstraling.

Je gaat naar huis met een op maat gemaakt advies voor de vervolg behandelingen en verzorgingsproducten, zodat je precies weet wat je thuis kunt doen om jouw huid in de optimale conditie te krijgen.

Gun jezelf een stralende, jonge en gezonde huid en plan direct je afspraak in om snel resultaat te krijgen.


Reserveer hier jouw behandeling >>

Kennismaking € 47,00

Ik ben echt super tevreden over de behandeling. De vocht inbrengende lotion die ik gekocht heb, daar ben ik ook super tevreden over. Mijn huid voelde super zacht en gevoed aan na de behandeling. Je was naar mijn mening heel kundig en kwam rustig over, wat ik als prettig heb ervaren. – Mariska

Reserveer direct online je behandeling!