Definitief ontharen | Salon Hanneke skincare | wellness

Definitief ontharen

Ontharen

De meest gebruikte manieren om van ongewenste haargroei af te komen zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharen geen definitief resultaat en zij zorgen juist regelmatig voor irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk. Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. Onze Huidtherapeuten van Cosmetique Totale maakt gebruik van een vernieuwde techniek, de Elos methode. 

Ontharen van blonde en grijze haren?Elos diode laser

Door  te laserontharen met het Elos ontharingssysteem is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan onze Huidtherapeut vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te ontharen ,van een blanke tot een negroïde huidskleur.

Is het resultaat definitief? Na elke behandeling groeien er minder haren terug. De haren die terug komen zijn over het algemeen lichter, dunner en groeien langzamer. Omdat haren in verschillende fasen groeien zijn is er altijd een aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetisch factoren. Benen hebben bijvoorbeeld minder behandelingen nodig dan een rug of buik. Ook donker gekleurd haar geeft doorgaans sneller resultaat dan lichtgekleurd haar.

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haarreductie in plaats van definitieve ontharing of permanent ontharen.

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak voor gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijkt onze huidtherapeute of u behandelt kunt worden. Ook hoort u dan  hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt je ervaren hoe het ontharen met de Elos aanvoelt.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Het laser ontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed! Omdat onze huidtherapeut werkt met de nieuwste apparatuur en aangesloten is bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) heeft zij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Het verwijderen van acne en littekens kan door zorgeverzekeraars worden vergoed.

Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialist is direct toegankelijk. Dit betekent dat onze huidtherapeut met wie je het intakegesprek voert, direct een verwijsbrief kan opstellen voor jouw zorgverzekeraar. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In je zorgverzekeringspolis kunt je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt.

Na de behandeling bij onze huidtherapeut krijgt je de factuur toegestuurd die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt je de vergoeding waar je recht op heeft op jouw rekening gestort.  Heb je nog vragen over vergoedingen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de huidtherapeut.

 

Prijzen:kwaliteitsregister_paramedicilogo NVH

Prijzen  ontharen
doorgaans 6 tot 10 behandelingen

GEZICHT LICHAAM
Bovenlip € 45,00 Bikinilijn € 85,00
Wenkbrauwen € 45,00 Stringlijn € 120,00
Kin € 60,00 Pubus € 150,00
Kin & bovenlip € 90,00 (gehele schaamstreek)
Wangen € 70,00 Billen € 180,00
Kaaklijn € 80,00 Schaamstreek man € 100,00
Hals € 80,00 Schaamstreek man volledig € 150,00
Gezicht geheel € 150,00 Oksels € 85,00
V-lijn borstbeen € 110,00
LEDEMATEN Streepje buik € 60,00
Onderarmen € 125,00 Buik € 150,00
Bovenarmen € 150,00 Borst € 200,00
Armen volledig € 250,00 Schouders € 200,00
Onderbenen € 200,00 Rug, schouders € 375,00
Bovenbenen € 250,00  nek, deel bovenarmen
Knieën €    60,00  Prijzen ontharen 2014
Benen volledig € 450,00  Elos ontharen is er v.a  €45,00

De prijzen voor het definitief ontharen zijn per behandeling.

Heeft u vragen over de kosten van een behandeling die niet vermeld staan op onze prijslijst, dan adviseren we u om een gratis consult in te plannen bij onze huidtherapeut. Zij kunt u vertellen of de kosten voor het ontharen door u zorgverzekeraar worden vergoed en hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat daar dan eventueel de kosten voor zijn.

 

Reserveer direct online je behandeling!