Beautysupplementen van LavieSage | Salon Hanneke skincare | wellness

Beautysupplementen van LavieSage

 • Wil jij een oplossing voor jouw huidklachten,  zoals puistjes, acne, eczeem of droge huid?
 • Wil jij jouw Rosacea huid verbeteren en onder controle krijgen?
 • Vraag jij je wel eens af of je nog mooiere resultaten voor jouw huid kunt bereiken?
 • Wil jij een strakkere mooiere vitalere huid?
 • Ben jij benieuwd hoe het gesteld is met de collageen kwaliteit van jouw huid?
 • Zou jij graag willen weten hoe jij jouw huid ook van binnenuit kunt verbeteren?

Dan bieden de Nutricosmetics producten van Laviesage de oplossing voor jouw huid van binnenuit. Voor zichtbaar resultaat en algehele huidverbetering.beste voor de huid laviesage

 

Wat zijn Laviesage Nutricosmetics, Beautysupplementen?

Nutricosmetics is de verzamelnaam voor voedingsstoffen die een positieve werking hebben op de huid en het lichaam van binnenuit. Kort gezegd: door deze stoffen (natuurlijke vitamines en mineralen) in te nemen word je huid mooier.

Kwaliteit

De producten van LavieSage zijn samengesteld met pure, zuivere en natuurlijke ingredienten van topkwaliteit, vrij van kLavieSage-hydrate-epidermoil-3maanden-250x250unstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle toegepaste ingredienten en producten worden geproduceerd conform de strengste geldende wet- en regelgeving en famaceutische kwaliteits-, garantie- en controle- en certificeringsnormen*,  waardoor veiligheid bij gebruik gewaarborgd is.

*HACCP, Food Safety Keurmerk FSS22000 en SKAL Biocontrole

Wat doen LavieSage Nutricosmetics?

Ze geven maximale ondersteuning van jouw huid functie, huidopbouw en verbeteren de kwaliteit van jouw huid en lichaam.

Als jouw huid te snel veroudert of last heeft van ontstekingen, is er blijkbaar een gebrek aan de juiste stofjes om je huid in goede conditie te behouden. LavieSage Nutricosmetics gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten om jouw huid optimaal te verzorgen. Laviesage Nutricosmetics kunnen ontstekingen aanpakken, de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten.

Voor LavieSage Nutricosmetics houdt de huid niet op bij het gezicht. Alhoewel dat deel van je huid het meest zichtbaar is, wil je natuurlijk ook een mooie huid op de rest van je lichaam hebben.

Laviesage nutricosmetics ondersteunen de behandelingen van acne, huidverjonging en huidproblemen bij ons in de salon.

Waarom de huid “bijvoeden” met Laviesage Nutricosmetics?

Onze huid komt er op alle fronten maar bekaaid vanaf; het beschermt ons tegen alle invloeden van buitenaf en binnenin deelt de huid het laatst mee in de verdeling van de zo belangrijke bouwstoffen. Dat voeding heel belangrijk is voor een mooie huid is dus een open deur. Jammer genoeg is het moeilijk om écht gezond te eten. Bovendien bevat veel voeding tegenwoordig minder vitaminen, mineralen en goede stoffen dan ons lichaam graag binnenkrijgt.  En dan kun je dus last krijgen van huidklachten, huidproblemen, acne en vroegtijdige huidveroudering.

laviesage_pillen_en_bessen

Meten = weten

Regelmatig organiseren wij in samenwerking met LavieSage een scandag. Je kunt die dag op afspraak een collageenmeting laten uitvoeren. Aan de hand van het resultaat van deze meting ontvang je gratis een vrijblijvend advies over hoe je de huid doeltreffend kunt aanpakken, zowel van binnen- als van buitenuit.
       

Nutricosmetics bij huidbescherming tegen vroegtijdige huidveroudering, huidverbetering, huidproblemen en algehele gezondheid.

 • Huidverjonging: verbetering van collageengehalte, voor de natuurlijke facelift
 • Huidveroudering: verbetering van elastine gehalte. Verbetering van fijne lijntjes rondom de ogen, mond en verslapte oogleden door huidveroudering.
 • Huidverslapping: versterking van het bindweefsel. Bij een verslapte kaakcontour, verslapte huid na afvallen of na zwangerschap.
 • Acne of onzuivere huid: remmen van onstekingen, versterken van het immuumsysteem, verbeteren doorbloeding, verlagen insuline piek en reguleren talgproductie.
 • Rosacea en couperose: herstellen van de ontstekingsreactie, zoals zichtbare bloedvaatjes in de huid en roodheid.
 • Eczeem: hydratatie en verbetering van de huidbarriere functie.
 • Gerstekorrels: verbetering van de talgsubstantie van binnenuit.
 • Droge gevoelige huid: maximale vochtbinding, bescherming van binnenuit tegen externe invloeden, verbetering van de hoornlaag.
 • Pigmentvlekken, zonneallergie en snel verbranden:  verbetering van de huidbarriere functie, natuurlijke bescherming met antioxidanten.

Met Nutricosmetics van LavieSage werk je aan de oorzaak van binnenuit en door de oorzaak aan te pakken krijg je het gewenste resultaat voor jouw huid!

 

Reserveer direct online je behandeling!